0882 590 940

PERDETA.NET

Завеса от микросатен с вградени метални халки-капси за поставяне на тръбен метален или дървен корниз с размер 225x140см.(височина x ширина) код-204056

Възможни опции

  • 30,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 204056
Цената е за един брой готова завеса с размер 225x140см. (височина x ширина в опънато състояние) и включва 20% ДДС. Завесата е оборудвана с метални халки-капси, 8 броя, цвят хром-никел с вътрешен диаметър 40мм.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Микросатена е плат от ново поколение който съчетава в себе си микрофибър и сатен по перфектен и идеален начин. Микрофибъра е мека, устойчива на деформации материя, сатена е с гладка и нежна на докосване повърхност, по този начин се постига една интересна комбинация за плат който е много здрав и устойчив, едновременно с това мек и нежен.

Описание

Плътна  завеса  от микросатен  с вградени халки веднага готова за поставяне на корниз. Завесата се предлагатап в изключително богат избор от модни цветове. Пропускливост на светлина по светлите цветове до 30% по тъмните 15%.

Артикул 204056
Количество 1бр. завеса и 1бр. лента за превързване
Цветове бял, крем, бордо,зелена ябълка, сив, пясъен
Размери

2255х140 (височина по ширина в см.)

5х60см - лента за превързване на завесата

Привързаност

Халки за нанизване на корниз, в цвят сребрист с (4см диаметър на отвора и външен диаметър 6 см.)

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени