Завеса в бяло и черно с дигитално отпечатана щампа модел-Пиза, за окачване на релса или тръбен корниз, размер 245x140см.(височина x ширина) код-20493

  • 44,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20493
Цената е за един брой готова завеса с размер 245x140см. (височина x ширина) в опънато състояние без набор и включва 20% ДДС. Завесата е готова за поставяне както на тръбен корниз така и на ПВЦ, метална или алуминиева релса.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.


Описание

Завеса от микросатен с модерно отпечатана дигитални щампи Пиза. Завесата в горната част има  пришита 10см. широка универсална силиконова ширит лента която позволява окачване с кукички на ПВЦ, алуминиева и метална релса или на тръбен корниз с възможност за три начина на поставяне на тръбата.

Артикул 20493
Количество 1бр. завеса 
Цветове

пиза

Размери

245х140, (височина x ширина в см.) в опънато състояние без набор

Привързаност

С възможност за 4 начина на окачване на ПВЦ, метална или алуминиева релса и тръбен метален или дървен корниз:

 - на тръбен корниз чрез ленти-гайки-7см. пришити на ширита в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз като промушите тръбата в отвора-8см. между ширит лентата и плата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки на които има кукички.

- на ПВЦ или метална релса чрез кукички на ролки с код-100 или плъзгачи с код-102,103 или 107 които се поставят на ширит лентата през 8-10см.
Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене. Без избелване,Без сушене,Гладене на ниска температура,Химическо чистене,Пране на 30 градуса


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси

Последно посетени