Комплект от 2 броя бели пердета от фин муселин-воал, с пришита ширит лента за окачване на релса или тръбен корниз, размер 300x140см.(всяко) код-610005

Възможни опции

  • 32,10лв.

    BGN
  • Код на продукта : 610005
Цената е за един комплект от 2 броя готови пердета плюс 2 броя двойно подлепващи ленти за скъсяване без шиене и включва 20% ДДС. Размера на всяко перде е 300 x 140см. (височина x ширина) в опънато състояние без набор. За да поръчате, моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху бутона с размера и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" попълнете колко комплекта желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Комплект от 2 броя готови пердета всяко с размер 300х140см. с включени 2 броя двойно подлепващи ленти за бързо и лесно скъсяване без шиене. Пердетата имат пришити широки 6 см. текстилни ширит ленти които позволяват окачване с кукички на ПВЦ, алуминиева или метална релса, както и на тръбен корниз ако на него има поставени халки с кукички или директно вкарване на тръбата в отвора оставен между ширита и плата. Препоръчваме да поръчате поне 2 пъти дължината на корниза за да постигнете оптимално красиво набиране.

Скъсяване без шиене: сложете подлепващата лента от вътрешната страна на долния подгъв на пердето (моля вижте на снимката под основната) и прегъвате веднъж или няколко пъти , след това с ютия фиксирате за около 10 секунди всяко място по цялата ширина на пердето за по добро слепване. Моля преди да поставите пердето на корниза, оставете 20 мин. да се охлади след гладенето.

Артикул 610005
Количество  2броя пердета плюс 2 броя двойно подлепващи ленти
Цветове бял
Размери

300x140 (височина x ширина в см. в опънато състояние на плата без набор )

Привързаност с възможност за 2 начина за окачване на релса или тръбен корниз:
  - на ПВЦ, алуминиева или метална релса с кукички
 - на тръбен дървен или метален корниз ако на него има поставени халки с кукички на тях. Или вкарвате тръбата в оставения отвор между ширит лентата и плата.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени