Цена Цвят
Размер - височина
Размер - широчина

Готови Еко пердета от 100% Био органичен памук

Несъмнено навлизането в производството на органичния памук е правилният подход за екологични действия в текстилната индустрия. Повечето хора мислят, че органични продукти са само хранителните, но и всякакъв текстил и най-вече памукът може да носи високи нива на токсичност и да ги пренася директно върху човешката кожа. Всъщност памукът е една от най–третираните по химичен път тъкан. Това обаче важи естествено, ако той не е органичен. Разнообразието на Био продукти у нас се увеличава непрекъснато и напоследък все по-търсени стават изделията от органичен памук. Той се използва при изработка на пердета, завеси, дрехи, пелени, чаршафи, и др. Виж повече »

Защо все повече хора обръщат внимание на този вид текстил и защо това е по-добрият избор, когато става дума за еко начин на живот? Безспорно това е най-популярната чиста тъкан. За разлика от конвенционалния памук, органичният, е отглеждан без пестициди, хербициди и химични торове. За да бъде сертифициран органичния памук, трябва да бъде доказано, че стриктно са спазени ред строги изисквания. Освен че е екологично чиста материя, при производството на продукти от органичен памук не се използват стандартните вредни вещества като формалдехид (стандартно изделията се обработват с него, за да се придаде мекота и блясък на текстила).
Освен това обикновено за изделията от органичен памук се използват слаби бои, растителни или минерални, които не съдържат тежки метали и петролни продукти. Тези предимства, както и фактът, че не предизвикват алергии и кожни реакции, правят продуктите от органичен памук особено предпочитани. Нашите Био пердета са направени от натурален 100% органичен памук сертифициран от международният орган за органично сертифициране съгласно Ökotex Made in Green . Ето защо вие може да бъдете сигурни, че не излагате своята кожа на нежеланите токсини, съдържащи се в растителните влакна. Няма пестициди, няма вредни химикали, просто чист, мек, натурален памук. Сигурни сме че, Вие ще харесате нашите пердета, защото те изглеждат чудесно и са нежни и меки на пипане.

бели пердета, кремави пердета,розови пердета,лилави пердета,жълти пердета,оранжеви пердета,сини пердета,зелени пердета,кафяви пердета,червени пердета,черни пердета,сиви пердета,бежови пердета,цикламени пердета,тюркоазени пердета,пердета горчица,пердета бордо,пердета златисти,пердета екрю,пердета таупе,пердета нуга,пердета петрол,пердета корал,пердета графит,пердета златни,пердета сребърни

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата на (1 страници)