Перде на ресни с втъкани в нишките малки и големи кръгове в различни цветове, размер 300x300см. за поставяне на релса или тръбен корниз

Възможни опции

 • 48,00лв.
  -%
  18.75
  Намаление
 • 39,60лв.

  BGN
 • Код на продукта : 20305
Пердето се реже в долния край без да се разнищва цената е за един брой и включва 20% ДДС. Готово перде с пришита ширит лента-перделък.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Доста модерно перде на ресни с втъкани малки и по големи кръгове завършващо отгоре с универсална ширит лента, има възможност да се скъсява без да се разнищва,просто вземете ножица и режете толкова колкото е необходимо. Подходящо е за ПВЦ и метална релса или тръбен корниз пердето е в напълно завършен вид готово веднага за поставяне.

Артикул 20305
Количество 1 брой
Цветове

 бордо, кафяв, крем,бледо розов, черен, жълт, къпина, ,бял,бежов,пясъчен,сив

Размери

300x300 (височина x ширина в см.)

Привързаност

С възможност за 3 начина на окачване на ПВЦ и метална релса или тръбен корниз:

  - на ПВЦ или метална релса като използвате ширит лентата (перделик) пришита към пердето за окачване с кукички на ролки или плъзгачи които предлагаме в Аксесоари с код 100 и 102.

  - окачване на тръбен корниз с халки и кукички  които се закачат на ширит лентата.

-  окачване на тръбен корниз чрез нанизване на тръбата в отвора оставен между ширит лентата и плата в горния край на пердето.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса в мрежа, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени