Платове за пердета

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 191 резултата на (13 страници)
В категория платове за пердета ще намерите качествен избор и голямо разнообразие от платове и дамаски както за вътрешен интериор така и за външни атмосферни условия хидрофобиран петноустойчив и водоустойчив текстил, също така и негорими платове  придружени със сертификат за негоримост валиден в цял свят. Ние сме директен вносител на платове от Турция и Германия което е сигурна гаранция за ниска цена и високо качество. Предлагаме  висок стандарт в интериорния текстил (платове за пердета, завеси) за Вашия дом,офис,заведение,хотел и др. Изпълняваме поръчки към  клиенти на дребно и на едро като предоставяме широката гама на предлаганите от нас текстилни изделия направени според специфичните изисквания на всеки клиент. За нуждите на нашите клиенти освен продажба на платове, ние изработваме: Пердета,Завеси,Драперии,Шалтета,Покривки,Салфетки, Тишлайфери и др. Най-често поръчваните платове за завеси е трипластовия Блекаут-Blackout, за тънки дневни пердета воал-муселин-тюл. Приятно пазаруване!

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.