Хидрофобирани платове за покривки, дамаски и завеси- DUCK

Филтрирано търсене

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 128 резултата на (9 страници)

Ние предлагаме за продажба висококачествени обработени с тефлоново покритие платове. В тази категория ще откриете платове произведени от памук-65% и полиестер-35% които имат свойството да бъдат петноустойчиви, защото не задържат и не попиват никакви течности, не пропускат въздуха затова те са особено подходящи за външни атмосферни условия. Цветята, геометричните фигури и райетата се налагат като най-актуалните тенденции в интериорния дизайн. Платовете са подходящи за пердета,завеси,покривки за маса,тишлайфери,тапициране,възглавнички,шалтета и др. Ако търсите платове на цветя вие сте на правилното място,при нас ще откриете най-богатия избор от цветове на флорални десени на най-ниски цени започващи от 11.88лв. за л.м. директно от производителя. Желаем ви приятно пазаруване!


DUCK Хидрофобирани платове за покривки, дамаски и завеси

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.