Корнизи и аксесоари

Продукти за сравнение (0) • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • >
 • >|
Показани са от 1 до 15 от общо 69 резултата на (5 страници)

Последно посетени

Добре дошли в онлайн магазина Perdeta.net, където ще намерите голямо разнобразие и различни видове корнизи и аксесоари към тях. Разгледайте нашия богат каталог от модели и изберете това, което е най-удачно за Вашия дом, офис, заведение, хотел и др.Ние сме директен вносител на качествени немски корнизи в два варианта - тръбни корнизи и телескопични.  Те са сигурна гаранция за стилен и модерен интериор. Предимството  на телескопичните корнизи е, че те позволяват да бъдат поставени дори в най-нестандартните по размер помещения, защото дължината им може лесно да се регулира. Нашият съвет е внимателно да измерите разстоянието което трябва да покриете и след това да изберете подходящия за Вас вариант. Направили сме покупката максимално удобна, защото със закупуването на желания продукт, Ви го предоставяме в пълен комплект заедно с аксесоари като:  винтове, държачи с късо/дълго рамо, накрайници, халки и др. В тази категория предлагаме тръбни метални корнизи, телескопични метални корнизи, ПВЦ едноканални, двуканални и триканални релси, ПВЦ релси с бленда-чело, алуминиеви двуканални релси както и богат избор от аксесоари за пердета. При нас ще откриете широка гама от различни модели кукички за пердета, подходящи за релси и тръбни метални или дървени корнизи. Корнизи за пердета, корнизи за завеси на топ цени!

Влизайки в стаята, погледът ни често се привлича от корниза. Този на пръв поглед незначителен елемент може да се превърне в истински акцент, допълващ цялостната визия на помещението. Неговото значение не бива да се подценява. Изберете корниз, който е лесен за монтиране и сваляне, за да можете да сваляте пердетата безпроблемно, когато дойде време за пране на пердетата.

Какви видове корнизи ще откриете в онлайн магазин perdeta.net?

В онлайн магазина ни Perdeta.net ще намерите качествени корнизи и много допълнителни аксесоари към тях. Предлагаме качествени немски корнизи в два варианта – тръбни и телескопични.

Като основно предимство на телескопичните корнизи изпъква възможността да бъдат монтирани дори на най- нестандартните по размер помещения, защото тяхната дължина лесно може да бъде регулирана.

При нас ще откриете тръбни метални корнизи, телескопични метални корнизи, PVC едноканални, двуканални и триканални релси, PVC релси с бленда-чело, алуминиеви двуканални релси, както и богат избор от аксесоари.

Предлагаме също и различни модели кукички за пердета, подходящи за релси, метален или тръбен корниз.

Корнизите се отличават както по външен вид, така и по материали на изработка. Всички стоки са с гарантирано високо качество и на достъпни цени.

Как се монтират корнизи за пердета?

Преди монтажа е важно да знаете, че дължината на корниза трябва да бъде с 30-50 см по-голяма от прозореца и да се издига с около 5 см над него, за да не пречи на отварянето.

За да се постигне красиво прикрепване, е необходимо да се отбележат местата, където ще се пробият отворите за специалните държащи скоби. Това може да се постигне чрез предварително очертаване на права линия през цялата дължина на прозореца.

За по-добър резултат, монтажът трябва да се извършва от двама човека, които да държат приспособлението от двете страни и да измерят правилното ниво с нивелир, както и да отбележат местата за отворите. След това се пробиват дупките, фиксират се специалните държащи скоби и се закача целият елемент.

Направили сме покупката максимално удобна, защото със закупуването на желания продукт, Ви го предоставяме в пълен комплект заедно с аксесоари като: винтове, държачи с късо/дълго рамо, накрайници, халки и др

Какво трябва да знаете при избора на корниз?

Освен самия дизайн, който трябва да се вписва максимално в интериора на стаята, е важно да се вземат предвид и други важни детайли за правилния избор:

 • - Начинът на монтаж - има възможност за фиксация на стената или върху тавана. Последният вариант позволява отдалечаване на пердето от прозореца, според вашите предпочитания;
 • - Нашият съвет е внимателно да измерите разстоянието, което трябва да покриете и след това да изберете подходящия за Вас вариант корниз.
 • - Определете материала на изработка - в момента популярността на дървото е нарастваща, но те имат има един недостатък - под влиянието на тежестта на завесите, то може да се деформира;
 • - Цветът е следващият важен елемент при избора на корниз. Той трябва да се вписва максимално в общата естетика.

Защо да пазарувате от онлайн магазин за пердета и завеси perdeta.net?

Защото при нас продуктите са от високо качество и на достъпни цени. Доброто обслужване, бързите доставки и предоставяните гаранции правят пазаруването от perdeta.net неустоимо.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.