Затъмняваща, звукопоглъщаща термо завеса с вградени метални халки за тръбен корниз от плат блекаут с тегло: 230 гр / м ². подходяща за спалня,хол или детска с размер 245x295см. (височина x ширина), код-201920604

Възможни опции

  • 76,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 201920604
Цената е за един брой готова завеса с размер 245x295см. (височина x ширина в опънато състояние) плюс коланче и включва 20% ДДС. Метални халки, цвят хром-никел с вътрешен диаметър 40мм. Степен на затъмняване при цвят бял и крем до 70% при останалите цветове 80%-90%. За поръчка, моля първо маркирайте върху желания цвят, след това в полето "КОЛИЧЕСТВО" запишете колко броя желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Благодарение на изключително непрозрачното си качество (приблизително 230 g / m2), плътната завеса от серията  »NewYork« е идеално решение за затъмняване на помещенията. Със своята защита от светлина и слънце тя също ви позволява да спите добре през деня и ви предпазва от нежеланите отблясъци през нощта. Завесата има качеството да поема звука и топлината, като по този начин заглушава шума и предпазва помещението от нагряване от друга страна има и термо ефект който предпазва от нахлуване на студени течения в помещението. Завесата е оцветена еднакво от двете страни и се предлага в много красиви цветове в опаковка от 1 брой. Окачването на тръбен метален или дървен корниз-тръба се извършва удобно с халки-капси. Затъмняващата завеса се предлага в различни размери за малки прозорци и прозорци от пода до тавана или балконски врати и създават уютна, топла атмосфера в цялата жилищна зона. 

Артикул 201920604
Количество 1 брой завеса, 1 брой коланче
Цветове

бял,крем,нуга,кафяв,сив,графитено сив,черен,корал,пепел от рози,син,оранжев,бордо,зелен,маслина и петрол

Размери

245x295см. (височина x ширина в см.) Размера е без набор и гънки, даден е в опънато състояние на плата.

Привързаност За поставяне на тръбен метален или дървен корниз с метални вградени в плата халки-капси с 4см на вътрешния диаметър на отвора, 6см. външен диаметър цвят хром-никел.
Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, съхне бързо, трудно се мачка. Препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва по този начин се спестява необходимостта гладене.



                                   Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100 с UV защита.

                              Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без набор и гънки.
                              Показаните цветове могат да се различават от действителните цветове в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: блекаут, Blackout, завеси

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.