Полупрозрачно хоризонтално раирано перде от фин муселин в тъмно син цвят с ленти за окачване за корниз и пришита ширит лента за релса с размер 245x145см.

 • Полупрозрачно хоризонтално раирано перде от фин муселин в тъмно син цвят  с ленти за окачване за корниз и пришита ширит лента за релса с размер 245x145см.
 • 26,40лв.
  -%
  46.153846153846
  Намаление
 • 14,40лв.

  BGN
 • Код на продукта : 906791
Цената е за един брой готово перде с цвят тъмно син и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Полупрозрачно  перде , от фино тъкан мек  памучен плат муселин падащ отлично непропуска пряко слънчевите лъчи като ги пречупва, с пришита ширит лента  (перделък) и ленти за окачване готово  веднага за поставяне на релси или тръбен корниз. Изключително богат избор от модни цветове.

Артикул 906791
Количество 1 брой
Цветове тъмно син
Размери

245x140 (височина x ширина в см.)

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на пердето на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.


Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени