Стилна тафта завеса в изобилие от цветове с ленти за окачване на корниз и пришита ширит лента за релса с размер 245x145см.

Възможни опции

  • 24,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20310
Цената е за един брой готова завеса с размер 245x145см. (в опънато състояние, без набор) и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

 

Описание

Стилна елегантна тафта завеса с дискретен лъскав оттенък. Пречупва слънчевите лъчи, пропускливост на светлина от 5 до 25% в зависимост от цвета. Завесата има пришита ширит лента (перделък) и ленти за окачване готова веднага за поставяне на релса или на корниз. Изключително богат избор от модерни и свежи цветове. Към завесата има 1 брой коланче за превързване.

Артикул 20310
Количество 1 брой завеса и 1 брой лента за превързване
Цветове

оранжево, бяло, черно, тъмно синьо,кафяв, терекота, крем, бордо, зелен, лилаво, къпина, турско синьо

Размери

245x140 (височина x ширина в см. за един брой)

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачват ако не се налага гладене.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени