Римска щора от микросатен с ленти-уши от 5см. за окачване на тръбен корниз или ПВЦ релса, цвят бял и крем размер-ширина 80 и 100см. на 175см. височина

Възможни опции

  • 29,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20407
Цената е за един брой римска щора и включва 20% ДДС. Ширина от 80см. има 4 броя ленти-уши ширина от 100см. има 5 броя ленти-уши.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Микросатена е плат от ново поколение който съчетава в себе си микрофибър и сатен по перфектен и идеален начин. Микрофибъра е много мека и нежна, устойчива на деформации материя, сатена има гладка и лъскава повърхност, по този начин се постига една интересна комбинация за плат който е много здрав и устойчив, едновременно с това мек и нежен.

Описание

Ефектно предложение подходящо за всеки дом или офис. Римската щора е изработена от микросатен с 5 броя пластмасови тежести разположени хоризонтално на гърба на щората. Регулирането на височината става посредством издърпването на шнур в дясната част на щората на който има стопер за фиксиране на желаното ниво на набиране.

Артикул 20407
Количество 1бр. римска щора
Цветове

бял и крем

Размери

 175х80см. и 175x100см.  (височина x ширина в см.- във височината са включени и 5см. лентите-уши за окачване)

Привързаност

с възможност за 2 начина на окачване на ПВЦ релса или тръбен корниз:


 - на тръбен корниз чрез лентите-уши от 5см. пришити в горния край на щората.

- на ПВЦ релса чрез лентодържачи с код 101 като под всяка лента-ухо се слага по един лентодържач.

Размер от 80см. ширина има 4бр. ленти-уши, 100см. има 5бр. ленти-уши.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени