0882 590 940

PERDETA.NET

Жакардова завеса с втъкани лъскави "Sherli" (флорални) графични елементи с ленти за окачване на корниз и пришта ширит лента за релса с размер 245x140см.

Възможни опции

  • 39,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 61112
Цената е за един брой готова завеса с размер 245х140 (височина х широчина см. в опънато състояние)и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Класическа елегантни жакардова завеса с втъкани леко лъскави "Sherli" (флорални)  графични елементи. Завесата има окачващи ленти-уши(10см.)  за тръбен корниз и ширит лента (перделък) пришита в горния край на височина 235см. за поставяне на релса с кукички.

Артикул 61112
Количество 1 бр. завеса и 1бр. лента за превързване
Цветове черен, бордо, кафяв, крем
Размери

245х140 (височина х широчина см. в опънато състояние)

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачват ако не се налага гладене

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени