0882 590 940

PERDETA.NET

Комплект от 7 части-2бр. стилни тафта завеси с 2бр. ленти за превързване,2бр.ефектни завеси от фин муселин с тафтборд ленти и 1бр.римска щора

Възможни опции

  • 114,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20310-20311-20312
Цената включва 20% ДДС. Завесите могат да бъдат поръчани в различни от посочените размери. За целта моля свържете се с нас 0882547515 или на gardinenshop@abv.bg

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

С този комплект от високо качество Вие имате възможност  да избирате над 1000 цветови комбинации, съдържа:

На снимките е показано едно перде-20311 но  комплекта съдържа 2броя.

2бр.лъскави тафта завеси-20310

2бр.ленти за превързване на завесите

2бр.ефектни завеси от фин муселин с тафтборд ленти-20311

1бр.римска щора от фин муселин с тафтборд ленти-20312

Описание

Стилни и елегантни тафта завеси с лек дискретен лъскав оттенък  пречупващи слънчевите лъчи-вграден блекаут. Оборудвани с ленти-уши за окачване на тръбен корниз и пришити ширит ленти готови веднага за поставяне на ПВЦ или метална релса. Изключително богат избор от свежи и модерни цветове. Към завесите има 2 броя ленти-коланчета за превързване. По светлите цветове пропускат около 25% от светлината по тъмните около 15%.

Артикул 20310-2
Количество 2 броя завеси и 2 броя ленти за превързване
Цветове

оранжево, бяло, черно, тъмно синьо,кафяв, терекота, крем, бордо, зелен, лилаво, къпина, турско синьо

Размери

245x140 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите имат четери начина на окачване на ПВЦ или метална релса и тръбен корниз:

-на тръбен корниз чрез лентите-уши пришити в горния край на завесите.

-на тръбен корниз като използвате комплекта  халки с кукички който предлагаме в Аксесоари с код 122. Първо отстранете с ножица лентите (10см.) в горния край на завесата  след това вмъкнете кукичките в ширит лентата (перделък) през 14см. и вкарайте халките в горната част на кукичките.

-на релса, като отстраните лентите от 10см. с ножица в горния край на завесите които са 7 на брой използвайте пришития  перделък  и поставете на него ролковите кукички които предлагаме в Аксесоари с код 100.

-на релса като използвате комплекта от пластмасови лентодържачи (10 броя в пакет) от категория Аксесоари с код 101  и поставите под всяка лента (общо 7 за една завеса)  по един брой.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, трудно се мачкат гладят се от опаковата страна на най слабата степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна, след пране се оставят да съхнат на 80% и ако не се налага гладене се окачват така.

Описание

Полупрозрачни муселин завеси в средата, заобиколени в двата края с лъскави тафтбордленти с малко по наситен цвят.Завесите се окачват с ленти на корниз,имат и пришита кърлинг лента за окачване на релси те са в абсолютно завършен вид готови веднага за поставяне.Предлагат се в изключително богата гама от модерни и свежи цветове.

Артикул 20311-2
Количество 2 броя
Цветове

бял, черен, тъмно син, жълт, крем, светло син, бордо, зелена, ябълка, лилаво, къпина

Размери

245x140 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите могат да се поставят по 4 начина на релса или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесите за окачване с кукички на ролки за релси които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките  които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете в горния край на кукичките халките така вашите завеси са готови за окачване на корниз.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията,препоръчваме съхнене на 80% след което окачете заввесите ако не се налага гладене.

Описание

Стилна и елегантна римска щора от фин муселин с по тъмни тафта ленти  в двата края, с възможност за регулиране на дължината,готова за поставяне веднага на релса или корниз.Щората се предлага в богата гама от цветове, има тежести в долния край за обтягане.

Артикул 20312
Количество 1 брой
Цветове

оранжев, бял, черен, кафяв, терекота, крем, бордо,къпина, лилаво

Размери

170x120 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Щорите могат да се поставят по 2 начина на релса или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза.

 - като използвате ленто държачите  за релси които предлагаме в Аксесоари.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо. Препоръчваме при гладене на най-ниската степен на ютията да не използвате пара защото има вероятност да останат петна.Ако не се налага гладене оставете да съхне на 80% и така окачвайте.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени