Комплект от 3 части - 2бр. вертикално раирани тафта завеси и 1бр. елегантно бяло дантелено перде на плисета с истинска бродерия на цветя

Възможни опции

  • 73,20лв.

    BGN
  • Код на продукта : 03930-19955
Цената включва 20% ДДС

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Красива комбинация от тафта с много цветове съчетана с дантела и истинска бродерия, която ще предаде неповторим стил и излъчване на вашия дом. Комплекта е готов веднага за поставяне на релси или корнизи и се състои от 3 части:

 - 2бр. раирани тафта завеси-блекаут с 2бр. ленти за превързване - 03930

 - 1бр. бяло дантелено перде - 19955

 

Описание

Висококачествена вертикално раирана тафта завеса с лъскав сатенен оттенък, не пропуска пряко слънчевите лъчи  с вграден блекаут в богат избор от модни цветове. Снимки в по голям размер на раето може да видите в долния край под допълнителната информация. Завесата е с ленти за окачване от 10см. и пришита ширит лента готова веднага за поставяне на релса или тръбен корниз. Към завесата има 1бр. лента за превързване. Пропускливост на светлина до 20% в зависимост от цвета.

Артикул 03930
Количество 2 бр.завеси и 2бр. ленти за превързване на завесите
Цветове

кафяв, крем, оранжев, бордо,зелена ябълка, турско синьо, ванилия,лилаво

Размери

245x140(височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите могат да се поставят по 4 начина на релси или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесите за окачване с кукички на ролки за релси които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в горния край на  кукичките така вашите пердета са готови за поставяне на корниз.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат  бързо, трудно се мачкат.Гладят се на най-ниската степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна от парата. Препоръчително е да съхнат на 80% и ако нямат нужда от гладене да се окачът така.

 

Описание

Стилно дантелено перде с красиво втъкани флорални елементи. Пердето има пришита универсална ширит лента която позволява окачване на релси или на тръбни корнизи. С богатата си гама от размери то е изключително подходящо както за самостоятелно поставяне на различни по-големина прозорци така и съчетано с различни по вид и големина завеси.

Артикул 19955
Количество 1 брой
Цветове бял
Размери

145х300, 145х450, 180х300, 180х450,245х300, 245х450 (височина х широчина см.)

Привързаност 2 начина на окачване на ПВЦ или метална релса или тръбен корниз:
  - на ПВЦ или метална релса като използвате пришита към пердето ширит лента за окачване с кукички на ролки за релси или плъзгачи които предлагаме в Аксесоари с код 100 и 102.
 -на тръбен корниз чрез комплекта кукички с халки който предлагаме в Аксесоари с код 122.
Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се на най-слабата степен на ютията препоръчваме съхнене на 80% и така да окачвате пердето ако не се налага гладене.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени