Комплект от 3 части - 2бр. вертикално раирани тафта завеси и бяло дантелено перде с арки в избираеми размери

Възможни опции

  • 78,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 03930-13116
Цената е за един комплект от три части и включва 20% ДДС. За поръчка, моля първо задайте цвят 1 на завесите след това задайте цвят 2 за пердето и маркирайте желания размер за него. Моля обърнете внимание, че избираем размер има само пердето на арки, завесите имат фиксирани размери посочени в описанието. Накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" запишете колко комплекта желаете да закупите. Един комплект се състои от 2 завеси, 2 коланчета и 1 перде.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Този комплект се състои от 3 части

  • 2 бр. Завеси с 2бр. ленти за превързване  - 03930
  • 1 бр. Перде  - 13116
Описание

Висококачествена вертикално раирана тафта завеса с лъскав сатенен оттенък, не пропуска пряко слънчевите лъчи  с вграден блекаут в богат избор от модни цветове. Снимки в по голям размер на раето може да видите в долния край под допълнителната информация. Завесата е с ленти за окачване от 10см. и пришита ширит лента готова веднага за поставяне на релса или тръбен корниз. Към завесата има 1бр. лента за превързване. Пропускливост на светлина до 20% в зависимост от цвета.

Артикул 03930
Количество 2 броя завеси и 2бр. ленти за превързване на завесите
Цветове

кафяв, крем, оранжев, бордо,зелена ябълка, турско синьо, ванилия,лилаво

Размери

245x140(височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите могат да се поставят по 4 начина на релси или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесите за окачване с кукички на ролки които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в кукичките.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат  бързо, трудно се мачкат.Гладят се на най-ниската степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна от парата. Препоръчително е да съхнат на 80% и ако нямат нужда от гладене да се окачът така.

 

Описание

Елегантно бяло дантелено перде с истинска  бродерия завършващо с арки на  добре оформени плохи с равномерни плисета и лек сатенен оттенак, готово за поставяне веднага на релса или корниз.

Артикул 13116
Количество 1 брой
Цветове бял
Размери

145x300, 145x450, 145x600, 180x300, 180x450,180x600, 240x300, 240x450, 240x600(височина x ширина в см.)

Привързаност

с възможност за 2 вида окачване на релса или корниз.

 - като използвате кърлинг лентата пришита към завесата за окачване с кукички на ролки за релси които предлагаме в Аксесоари

 - окачване с халки закачени на кукичките които се прикрепят към кърлинг лентата ,предлагаме комплекта в меню Аксесоари (10бр.пластмасови кукички и 10бр.метални халки)

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира  влага, съхне бързо, трудно се мачка препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако несе налага гладене на най ниската степен на ютията.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени