Комплект от 3 части - 2бр. вертикално раирани тафта завеси и 1бр. бяло дантелено перде с красиво втъкани флорални елементи

Възможни опции

  • 73,20лв.

    BGN
  • Код на продукта : 03930-13114
Цената е за един комплект от 3 части, две завеси с дантелено перде под формата на плик и включва 20% ДДС. Завесите имат фиксирани размери 245x140 (височина x ширина в см. всяка) плюс две коланчета. Дантеленото перде е с избираем размер. За поръчка моля първо изберете цвят за завесите, след това маркирайте бял цвят за тънкото перде изберете неговия размер така ще видите крайната цената на комплекта, накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" попълнете колко комплекта желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Класическа елегантност и стил събрани заедно в тази прекрасна комбинация от тафта и дантела. Изберете вашия цвят и внесете нов облик и стил във вашия дом с този разкошен комплект Комплекта е готов веднага за поставяне на релси или корнизи и се състои от 3 части:

- 2бр. вертикално раирани тафта завеси с 2 бр. ленти за превързване - 03930

- 1бр. бяло дантелено перде с избираем размер - 13114

Описание

Висококачествени вертикално  раирани тафта завеси-блекаут,леко матови  с  лъскав сатенен оттенък, не пропускащи слънчева светлина. Снимки в по голям размер на раето може да видите в долния край под допълнителната информация.Завесите са с пришита кърлинг лента и окачващи ленти готови за поставяне веднага на релса или корниз.Предлагат се в изключително богата гама от модерни и свежи цветове.Към завесите има 2бр. ленти за превързване.

Артикул 03930
Количество 2 бр.завеси и 2бр. ленти за превързване на завесите
Цветове

кафяв, крем, оранжев, бордо,зелена ябълка, турско синьо, ванилия,лилаво

Размери

245x140(височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите могат да се поставят по 4 начина на релси или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесите за окачване с кукички на ролки които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в кукичките.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат  бързо, трудно се мачкат.Гладят се на най-ниската степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна от парата. Препоръчително е да съхнат на 80% и ако нямат нужда от гладене да се окачът така.

 

Описание

Размера на пердето с височина от 145 см. и 180см.  е под  формата на плик, с височина на 240 см. в долната си част е равно.

Класическо  бяло дантелено перде с красиво втъкани флорални елементи и пришита универсална ширит лента (перделък) подходящо за комбинации със различни завеси а така също  и за различни по размер прозорци. Пердето е готово веднага за поставяне на релса или тръбен корниз, предлага се в шест размера.

Артикул 13114
Количество 1 брой
Цветове бял
Размери

145x300, 145x450, 145x600,

180x300, 180x450, 180x600,240x300, 240x450, 240x600-(височина х широчина см.)

Привързаност 2 начина на окачване на ПВЦ или метална релса или тръбен корниз:
  - на ПВЦ или метална релса като използвате пришита към пердето ширит лента за окачване с кукички на ролки за релси или плъзгачи които предлагаме в Аксесоари с код 100 и 102.
 -на тръбен корниз чрез комплекта кукички с халки който предлагаме в Аксесоари с код 122.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се на най-слабата степен на ютията препоръчваме съхнене на 80% и така да окачвате пердето ако не се налага гладене.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени