Двойна римска щора, отпред от микросатен отзад от муселин с размери 60,80 и 100см. ширина на 175см. височина в различни цветове

Възможни опции

  • 36,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20410
Цената е за един комплект от плътна и тънка щора с избираем размер за ширина и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Ново модернистично решение за по лесен и ефективен контрол на светлината. Двойна римска щора отпред от микросатен отзад от муселин. Когато искате да влезе светлина повдигнете плътната част нагоре чрез издърпване шнура в дясно на щората и фиксирайте височината със стопера, отдолу остава пусната тънката прозрачна част. Щората има допълнително пришита ширит лента с възможност за окачване и на ПВЦ релси. Височината на лентите-уши е 5см. В задната част на двата слоя плат има хоризонтално разположени тежести за оформянето на гънките при вдигане.

Артикул 20410
Количество 1 брой от две части, плътен и прозрачен плат
Цветове

 бял, черен, кафяв, крем, бордо,зелен,розов

Забележка: За всички цветове тънката част от щората е цвят бял само когато плътната част е крем и тънката също е цвят крем.

Размери

175x60 (височина x ширина в см.)-с 3бр. ленти-уши по 5см.

175x80 (височина x ширина в см.)-с 4бр. ленти-уши по 5см.

175x100(височина x ширина в см.)-с 5бр.ленти-уши по 5см.

Привързаност

Щорите могат да се поставят по 3 начина на релса или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на тръбен дървен или метален корниз.

 - като използвате лентодържачите с код 101 за ПВЦ релси които предлагаме в Аксесоари.

-  на релса като използвате пришитата към щората ширит лента за окачване с кукички на ПВЦ или метална релса с код 100 и 102. Лентите уши от 5см. се режат с ножица.


<iframe width="300" height="150" src="https://www.youtube.com/embed/YFKZgo4w1Dk" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо. Препоръчваме при гладене на най-ниската степен на ютията да не използвате пара защото има вероятност да останат петна.Ако не се налага гладене оставете да съхне на 80% и така окачвайте.
 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени